.: Home
 
 
   
 
 
 
     
 
 
 
 
.: Halskettingen
  .: Arm/enkelbandjes
  .: Handsieraden
  .: Hoofdsieraden
  .: Ringen
  .: Oorbellen
   
 
 


Sieraden

Annic maakt vele soorten sieraden en bied vele mogelijkheden om te variëren met verschillende kleuren, steentjes, materialen, modellen en patronen.

Bij Annic heb je de volledige vrijheid om zelf te kiezen hoe het sieraad er uit komt te zien en wij gaan aan de slag met jouw specifieke wensen en eisen, zodat jij straks een unieke ring, ketting, etc. hebt waar niemand anders mee loopt.
Wij kunnen voor jou een ontwerp maken naar gelang wat jij graag zou willen hebben, maar ook is het mogelijk om zelf een tekening te maken, die wij vervolgens zo nauwgezet mogelijk namaken.

Het is voor ons niet te doen om alle verschillende soorten sieraden op deze website weer te geven, daar de mogelijkheden eindeloos zijn, maar om je toch een idee te geven van wat wij voor jou kunnen betekenen klik dan maar eens op een van de categoriën.

Alle genoemde prijzen gelden voor de afgebeelde versie en zijn onder voorbehoud van typfouten. Neem contact met ons opbetreffende de definitieve prijs voor een sieraad. De afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke sieraden. Dit omdat elk sieraad uniek is.

Annic

 
bekijk meer kettingen
 
 
 
Halskettingen
Handsieraden
Ringen

 

 

 
 
 
Algemene voorwaarden © - Annic Maliënatelier